Entrance ceremony and Welcome party 2017 fall

2017/10/3

KIC entrance ceremony was held at Sonic Hall on campus today. Many talented students who feels mission to develop their own countries joined KIC this year too, and we were glad to have a lot of attendance including Her Excellency Ms. Venetia SEBUDANDI, Ambassador of Rwanda. KIC’s autumn entrance ceremony is always full of exciting atmosphere with colorful national flags, unique clothes and hairstyles. After the ceremony we had a welcome party and all the teachers and students introduced themselves. In the coming two years, we hope that you will learn ICT’s extensive knowledge and skills based on Tankyu Practice and that you will be able to develop your talents.
本日、2017年度秋入学式をKICキャンパス内のソニックホールにて挙行致しました。今年もアフリカ、中東、アジアの幅広い地域から、母国発展に対する使命感と才能に溢れた人材が数多くご入学するとともに、大使館、神戸市、企業からのご来賓、入学生のご家族などで盛大な式典となりました。秋の入学式はいつも色とりどりの国旗、個性的な服装や髪形など、とてもカラフルでワクワクする雰囲気です。入学式の後は、恒例のウェルカムパーティーがあり、入学生と担当教員の全員が自己紹介を行いました。これからの2年間、探究実践を軸にICTの幅広い知識と技術を学び、才能を開花されることを願っております。

学校説明会開催中! 資料請求