アクセス  お問い合わせ

学生の活躍

2017/9/16

KIC graduation ceremony 2017 fall was held at Sonic Hall on campus today. We were glad to have a lot of attendance from the embassies of various nations, Kobe city, companies, and student’s families. All of graduate students were shining as who mastered ”Tankyu” spirit and achieved their goals. We are sure your future success in your country.
Additionally, in this ceremony, the first honorary degree of KIC was awarded to Mr. Stephen Mmodzi, Counselor of Embassy of Malawi.

本日、2017年度秋季学位授与式がKICソニックホールにて執り行われました。各国の大使館、神戸市、企業様からのご来賓、沢山の修了生のご家族にご出席を賜り、雨天にも関わらず盛大な式典となりました。
式典の主役である修了生の皆さんはハードな2年間のプログラムでしっかりと探究スピリットを身につけ、研究活動をやり切りました。晴れ晴れとした表情がとても印象的でした。今後の母国でのご活躍を期待しています。
尚、今回の学位授与式では、本学初の名誉学位がマラウィ大使館参事官のスティーブン・モジー氏に贈られました。

学校説明会開催中! 資料請求