P-Lab Wins Several “IEEE Best Paper Awards”

学生の活躍

2016/6/20

In May, P-Lab members participated in the ‘IEEE International conference on Applied System Innovation 2016’ in Okinawa. The IEEE Committee has selected Ayaka Inoue for the “Best Conference Paper Award”, whereas, Ahmadzai, Jaweed, Dai, Kabiri, Francisco, Alexander and Mwana have been awarded with the “First Prize Paper Award”. Assistant Professor Samiullah Paracha received the “Certificate of Appreciation” from the IEEE Chairman.
Earlier, in Feb 2016, P-Lab members received two gold medals and best paper awards from IRES in recognition of our work in ICT4D. After putting in a lot of work, these accolades make it all worth it.

IMG-20160530-WA0013(2)★

FirstPrizePaperAwardBestConferencePaperAward

学校説明会開催中! 資料請求